Semesteralternativ

Semester till världen med Longitours-resor

Med Longitours kan du resa runt i världen! Vi har öppnat våra resepaketerbjudanden våren 2024, våra första destinationer är resmål runt Medledhavet.

Under sommaren har vi också snabbt utökat utbudet av våra självbetjäningsdestinationer, och för närvarande inkluderar Longitours utbud reguljärflyg till mer än 30 länder och hundratals olika destinationer.

Longitours AB har en resegaranti som fastställts av kammarkollegiet. På våra resor följer vi de allmänna och särsklida resevillkoren för resepaket med charterflyg och reguljärflyg.

Longitours-reseerbjudande

  • Resepaket med charterflyg av Longitours är förproducerade, reguljära resepaket som kombinerar flyg och hotell eller transport eller någon annan del av resan, och vars flygtransport utförs med charter- eller reguljärflyg. Resepaket omfattas av Longitours resevillkor för resepaket.
  • De resepaket som paketeras med reguljärflyg erbjuder våra kunder ett brett urval av destinationer och hotell runt om i världen. Dessa resor är oberoende resor som inte baseras på vissa kvoter eller reguljära charterflyg. Betalnings-, ändrings- och avbokningsvillkoren för dessa resor kan skilja sig från de resevillkoren.
  • Vi lägger hela tiden till nya resepaket på vår hemsida. För närvarande finns resepaket till nästan 30 länder och hundratals olika destinationer i Europa, Asien, Amerika och Afrika.
  • Special- och temaresor är gruppresor (minst 10 personer), turer, kryssningar eller andra anpassade och/eller oberoende resor. Ytterligare och särskilda villkor för dessa resor avtalas separat.