På Longitours kan du betala med de vanligaste bank- eller kreditkorten. De accepterade korten är listade nedan. Vi använder Ecommpay som betaltjänstleverantör för att hantera kortbetalningar, vilket säkerställer att din betalningstransaktion är skyddad.

När du bokar via webbshopen görs den första betalningen omedelbart i samband med beställningen. Om den första betalningen inte genomförs inom 30 minuter från bokningen, avbokas reservationen automatiskt.

När du bokar en resepaket via kundtjänsten (genom att ringa) måste bokningsavgiften betalas inom tre dagar från bokningen via bank- eller kontoöverföring, kreditkort genom att ringa till kundtjänstnumret eller genom att logga in på din Longitours-konto via webbplatsen. Longitours debiterar en serviceavgift på 15 € per bokning för bokningar gjorda genom kundtjänst. Serviceavgiften återbetalas inte i händelse av avbokning.

Kreditkort

  • Visa
  • Mastercard
  • Visa Electron

Betalningsvillkor

För resepaket som genomförs med charterflyg måste den första delen av betalningen, dvs. bokningsavgiften, betalas i samband med beställningen. Resterande belopp förfaller till betalning 21 dagar före resans början. Om du vill, kan du betala hela beloppet för resepaketet direkt vid bokning. Om det är mindre än 21 dagar till resans början vid bokningstillfället, måste hela resan betalas direkt. I händelse av ändringar och avbokningar följer vi de Allmänna Villkoren för resepaket .

Resepaket med flyg och hotell som genomförs med reguljärflyg ska i princip betalas i sin helhet direkt vid bokning.