Sommaren 2024 resor till populära resmål runt Medlehavet och övriga världen

Sommaren 2024 resor till populära resmål runt Medlehavet och övriga världen

Utforska världen med Longitours, en ny svensk researrangör som hjälper dig med din semester till en extraordinära upplevelse! Vi sätter dina önskemål i första rummet och arbetar oavbrutet för att varje arrangemang blir mer än bara en resa – den blir en personligt anpassad upplevelse där högsta kvalitet, bekvämlighet och din tillfredsställelse är våra ledstjärnor.

Antalya - Alanya


Alanya – den skimrande stjärnan på den turkiska Rivieran, där solskenet är din ständiga följeslagare, stränderna sträcker sig så långt ögat kan nå. Denna förtrollande pärla, vackert belägen vid Medelhavets gnistrande blå vatten, frammanar den perfekta balansen mellan lugn avkoppling och spännande upplevelser som garanterat kommer att göra din semester minnesvärd.

Ditt paradis väntar. Är du redo att upptäcka det?.

BOKA

Kreta - Chania


Boka din resa till Chania nu! Ge dig själv chansen att uppleva oförglömliga ögonblick i en av Greklands och Kretas mest fantastiska platser. Oavsett om det är för en romantisk getaway, en familjesemester eller en soloäventyrsresa, är Chania platsen där minnen skapas för livet. Vänta inte – upptäck skönheten och magin i Chania på din nästa semester!

Ditt paradis väntar. Är du redo att upptäcka det?.

BOKA

Rhodos


Rhodos – en oas av sol, sand och historia, belägen i hjärtat av det glittrande Egeiska havet. Denna förtrollande ö erbjuder mer än bara sina kristallklara vatten och gyllene stränder; den är en smältdegel av kulturer, rik historia och enastående naturskönhet.

BOKA
Senaste nytt