Sommaren 2024 resor till populära resmål runt Medlehavet och övriga världen

27/03/2024
Sommaren 2024 resor till populära resmål runt Medlehavet och övriga världen

Utforska världen med Longitours, en ny svensk researrangör som hjälper dig med din semester till en extraordinära upplevelse! Vi sätter dina önskemål i första rummet och arbetar oavbrutet för att varje arrangemang blir mer än bara en resa – den blir en personligt anpassad upplevelse där högsta kvalitet, bekvämlighet och din tillfredsställelse är våra ledstjärnor.

Antalya - Alanya


Alanya – den skimrande stjärnan på den turkiska Rivieran, där solskenet är din ständiga följeslagare, stränderna sträcker sig så långt ögat kan nå. Denna förtrollande pärla, vackert belägen vid Medelhavets gnistrande blå vatten, frammanar den perfekta balansen mellan lugn avkoppling och spännande upplevelser som garanterat kommer att göra din semester minnesvärd.

Ditt paradis väntar. Är du redo att upptäcka det?.

BOKA

Kreta - Chania


Boka din resa till Chania nu! Ge dig själv chansen att uppleva oförglömliga ögonblick i en av Greklands och Kretas mest fantastiska platser. Oavsett om det är för en romantisk getaway, en familjesemester eller en soloäventyrsresa, är Chania platsen där minnen skapas för livet. Vänta inte – upptäck skönheten och magin i Chania på din nästa semester!

Ditt paradis väntar. Är du redo att upptäcka det?.

BOKA

Rhodos


Rhodos – en oas av sol, sand och historia, belägen i hjärtat av det glittrande Egeiska havet. Denna förtrollande ö erbjuder mer än bara sina kristallklara vatten och gyllene stränder; den är en smältdegel av kulturer, rik historia och enastående naturskönhet.

BOKA
Senaste nytt
03/07/2024
Antalya flygplats strejk - 03 - 21 juli

Flygförseningar och andra störningar kommer sannolikt att påverka Antalya Airport (Turkiet) den 3-21 juli då flygledare och annan anställd personal vid anläggningen genomför en strejk. Vänligen övervaka dina flygningar under denna period eftersom dessa strejker kan orsaka förseningar. Vi har också fått information om att detta kan leda till förseningar av bagage som anländer till bagaebandet vid ankomst.

02/07/2024
All inclusive eller lägenhetshotell? Tips för att välja hotell i Antalya

Longitours har hundratals hotell att välja mellan längs kusten i Antalya området. Du kan hitta alternativ från prisvärda lägenhetshotell till lyxiga all inclusive-resorter. Läs Longitours tips och rekommendationer för att välja hotell i Antalya.

07/06/2024
Kretas pärlor - 4 tips för en sommarsemester i Chania

Chania på Kreta behåller sin plats bland svenskarnas favoritresmål år efter år. Vi listade fyra intressanta resmål och aktiviteter, som gör det värt att åka utanför Chanias semesterbyar under din semester

20/02/2024
Resor året om

Med Longitours behöver du aldrig vänta på "rätt" tillfälle att resa.

19/02/2024
Vad är turistskatt?

Att samla in turistskatten är en praxis som snabbt blir vanlig över hela världen. I flera populära turistområden debiterar hotell resenärerna en boende-, stads- eller turistskatt, vars belopp ofta är några euro per person och boendedag. Men varför tas skatten in?

19/02/2024
Semester med Longitours

Internet är fullt av alternativ för att planera din drömsemester. Men visste du att du också kan skräddarsy en semester som passar dig bäst genom en researrangör och samtidigt få avsevärda förmåner för ditt resepaket.