Semester med Longitours

Semester med Longitours

Reser du på egen hand och vad är ditt favoritsätt att semestra på? Gillar du att spendera tid på hotelljämförelsesajter när du söker alternativ och gör dina resplaner? Så varför behöver du en researrangörer längre? En av fördelarna med en researrangör är att vi tittat på olika avresedatum som är fördelaktiga för dig som resnär, och som innebär att du sparar mycket tid.

När du bokar en resa genom en researrangör är din trygghet en viktig faktor, du kan läsa mera på researrangörens säkerhet som fastställs av Svenska kammarkollegiet.

Longitours erbjuder ett omfattande urval för oberoende semester i mer än 20 länder och hundratals resorter i Europa, Asien, Amerika och Afrika. Du kan kombinera de flyg och hotell du gillar, precis som på flyg- och hotelljämförelsesajter. Men samtidigt får du avsevärda fördelar och trygghet från researrangören, även om du inte behöver traditionella guidetjänster för din semester.

Vi har ett stort antal flygmöjligheter med reguljärflyg som kan kombineras med ditt favorit hotell på många olika destinationer som är älskade av våra kunder som Kreta, Costa del Sol och Teneriffa samt mer exotiska resmål som Indonesiens Bali Thailand, Mexiko och Dominikanska republiken.
Senaste nytt